روش اجرای نمای اسپایدر ، قیمت شیشه اسپایدر ، دتایل شیشه اسپایدر ، شیشه اسپایدر چیست؟

تعرفه تبلیغات در سایت

در حال حاضر استفاده از نمای شیشه ای اسپایدر طرفدارهای زیادی را به سمت خود کشانده است. پس از مهیا شدن فضا و پایان یافتن کارهای مربوط به سنگ‌ کاری، لوله‌ های استیل با ضخامت زیاد با کمک بست‌ های ویژه ای به کف و سقف نصب می‌ گردد و بعد بست‌ های اسپایدر که غالبا x و y می باشند توسط جوش آرگون به لوله‌ ها وصل می شود و بعد از جوشکاری ابعاد شیشه اسپایدر دقیقا نوشته می شود و جهت تعبیه شیشه‌ ها آماده می‌ شود.

 

نمای اسپایدر معمولا شیشه لمینت شده ای می باشد که از دو رویه شیشه سکوریت 6 میلی متر فلوت استاندارد درجه یک و در رویه طلق که در کل 52/1 میلی متر و در بین دو شیشه سکوریت گذاشته شده، را شامل می شود. نمای شیشه ای اسپایدر در فروشگاه ها و در نمای مدرن مورد کاربرد دارد.

با گسترش سبک های مدرن در بناها، نمای شیشه ای اسپایدر، زیادترین دید را با کمترین مقدار استفاده از فریم و فلزات با بیشترین سطح ایمنی و ایزولاسیون را میسر نموده است.

انواع نمای اسپایدر

پرطرفدارترین و اغلب گران ترین نوع نما (قیمت شیشه اسپایدر با شیشه لیمنت گران‌ تر اما اصولی تر از ۱۰ میل سکوریت است کهِ موجب می گردد در صورت شکستگی شیشه اسپایدر پخش نشده و در جای خود بماند) همین سیستم شیشه ای نمای اسپایدر است. اتصال های عنکبوتی از متریال فولاد ضد زنگ اصلی ترین بخش یک نمای اسپایدر است که عهده دارد مهار شیشه و نیروهای وارد بر آن است. با این اتصال های شیشه ای قابلیت ایجاد هر نوع نمای شیشه ای نظیر سقف های شیبدار, سقف های گنبدی شکل و غیره به وجود می آید.

نمای اسپایدر گلس فین سیستم ساده ای دارد. در واقع نمای گلس فین از چندین تیغه عمودی شیشه ای ایجاد شده که توسط یراق آلات اسپایدر از نمای شیشه ای محافظت می کنند. از سیستم گلس فین اکثرا در نماهایی که ارتفاع بیشتری نداشته باشند استفاده می کنند. در صورتی که ارتفاع نما بیشتر باشد بهترین راه استفاده از سیستم لوله ای یا کابلی است.

سیستم کابلی با ساختار مدرنی که دارد موجب پدید آمدن بیشترین شفافیت در نمای شیشه ای می گردد. یراق آلات و کابل در سیستم کابلی تمامی از متریال استیل ضد زنگ هستند. این وسایل یراق آلات نیروهای جانبی را به کابل, و کابل به سازه اصلی ساختمان انتقال می دهد.

استفاده از براکت لوله ای خرپایی در نمای اسپایدر از سایر شیوه ها پرطرفدارتر است. در این شیوه براکت ها در عقب نما کار گذاشته می شوند و توسط یراق آلات اسپایدر شیشه را در محل خود مهار می کنند. در این شیوه براکت های در نما قابل مشاهده می باشند.

 

مزایا و معایب شیشه اسپایدر

نمای اسپایدر هم مثل همه نماها دارای مزیت ها و عیب هایی است که مصرف آن را در موقعیت های خاصی محدود می نماید.

معایب

  • جزییات پیچیده بازشو
  • نیاز به كنترل مداوم برای اجرای درست آب‌ بندی
  • نیاز به محاسبه های سازه ای و كنترل به وسیله مهندسان عمران به نسبت سیستم‌ های مشابه نظیر نمای كرتین وال كه نرم‌ افزار ساده ای می تواند کار محاسبات آن را انجام دهد.

مزایا

  • وزن كم سازه و اتصالات
  • شفافیت یكپارچه نما
  • سادگی جزییات اجرا
  • امكان اجرا سطوح پیچیده بدون نیاز به فرم دهی سازه
  • تنوع سیستم‌های زیرمجموعه نمای اسپایدر
  • مقاومت در برابر نیروی زلزله از طریق امكان جابجایی نما

 

نحوه طراحی نمای اسپایدر

طراحی و ساخت سازه های نمای اسپایدر  آمیزه ای از هنر و فناوری روز دنیا است که در معماری جدید مدرن با نظرات و شیوه های گوناگونی صورت می پذیرد. در سازه های شیشه ای ساختار شبکه های مسطح و هندسی، رفتارهای مختلفی در سازه ساختمان را دارد. انتخاب ساختار و هندسه خاص برای سازه های شیشه ای اسپایدر ، وابسته به چگونگی انتقال بار میان عناصر متحمل بار می باشد.

 

خصوصیات و اجزای تشکیل دهنده نمای اسپایدر

شیشه های با اندازه های بزرگ که با متدهای گوناگون لیمنت و سکوریت کاملاً ایمن شده است.

اتصال ها و بست های اسپایدر که همگی استیل است و به حالت چنگکی دارای اتصالی به شیشه است.

بادبندها و استراکچرهای کاملاً محاسبه می شوند و اسکلت اصلی نما را شکل می دهند. این محاسبه با لحاظ کردن فشارهای داخلی نظیر باد، زلزله و وزن، ارتفاع شیشه های نما طراحی می شود.

پر کردن فاصله مورد نیاز در میان شیشه ها با چسب های تلفیقی، که ضمانت کننده سلامت شیشه ها و ایزولاسیون نما است، انجام می شود.

روش اجرای نمای اسپایدر, قیمت شیشه اسپایدر, دتایل شیشه اسپایدر, شیشه اسپایدر چیست,...
نویسنده : سهیل بازدید : 265 تاريخ : سه شنبه 17 مهر 1397 ساعت: 1:24

خبرنامه

عضویت

نام کاربري :
رمز عبور :